Puzzle Pintoo : into the woods-145 piezas
  • Puzzle Pintoo : into the woods-145 piezas
  • Puzzle Pintoo : into the woods-145 piezas
  • Puzzle Pintoo : into the woods-145 piezas
  • Puzzle Pintoo : into the woods-145 piezas

into the woods-puzzle 145 peces

20,75 €
Impostos inclosos

puzzles 3D : rellotges i casetes amb llum : into the woods - 145 peces

10,0cm x 10,0cm x 10,5cm

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc


Puzzles de peces de plàstic Pintoo : puzzles 3D : rellotges i casetes amb llum - into the woods - 145 peces

10,0cm x 10,0cm x 10,5cm

PKC1007

Especificacions

Descripció del Producte
- Extraordinaris puzzles en 2D i en 3D, fets amb peces de material plàstic de qualitat, amb un disseny d'acoblament gairebé perfecte, que confereix al puzzle una enorme consistència i durabilitat.
- Impressió resistent a l'aigua i líquids en general, el que evita que les peces absorbeixin humitat i garanteix que la impressió es mantingui sempre brillant i no perdi color amb el temps.
- Puzzles amb disseny esfèric 3D patentat, amb peces corbes exclusives, el disseny requereix una alta precisió en la fabricació.
- També estan disponibles marcs de plàstic per als puzles plans (s'han d'adquirir a part) des de 300 fins 4000 peces, que converteixen els puzzles construïts en productes aptes per a decoració o exposició.
Característiques Especials dels Productes Pintoo
- Els puzles Pintoo estan fabricats a la Xina per l'empresa Taiwanesa Pintoo Corporation.
- Les peces d'un puzzle són úniques, dissenyades pels especialistes de Pintoo i verificades mitjançant un programari d'ordinador, per assegurar que totes les peces tinguin alguna característica que les fa úniques.
- Les peces dels puzzles Esfèrics estan numerades per darrere. Si no ets molt expert en el muntatge de puzzles o et perds en el muntatge, no et preocupis, pots construir-los seguint la numeració correlativa.