Puzzle Pintoo : The Yellow Marble Earth-540 piezas
  • Puzzle Pintoo : The Yellow Marble Earth-540 piezas
  • Puzzle Pintoo : The Yellow Marble Earth-540 piezas

The Yellow Marble Earth-puzzle 540 peces

45,90 €
Impostos inclosos envío : 2-3 díes laborables

puzzles 3D : mapamundis i esferes : The Yellow Marble Earth - 540 peces

22,5cm x 22,5cm

Quantitat
en stock

Puzzles de peces de plàstic Pintoo : puzzles 3D : mapamundis i esferes - The Yellow Marble Earth - 540 peces

22,5cm x 22,5cm

PA2885
3 Elements

Especificacions

Descripció del Producte
- Extraordinaris puzzles en 2D i en 3D, fets amb peces de material plàstic de qualitat, amb un disseny d'acoblament gairebé perfecte, que confereix al puzzle una enorme consistència i durabilitat.
- Impressió resistent a l'aigua i líquids en general, el que evita que les peces absorbeixin humitat i garanteix que la impressió es mantingui sempre brillant i no perdi color amb el temps.
- Puzzles amb disseny esfèric 3D patentat, amb peces corbes exclusives, el disseny requereix una alta precisió en la fabricació.
- També estan disponibles marcs de plàstic per als puzles plans (s'han d'adquirir a part) des de 300 fins 4000 peces, que converteixen els puzzles construïts en productes aptes per a decoració o exposició.
Característiques Especials dels Productes Pintoo
- Els puzles Pintoo estan fabricats a la Xina per l'empresa Taiwanesa Pintoo Corporation.
- Les peces d'un puzzle són úniques, dissenyades pels especialistes de Pintoo i verificades mitjançant un programari d'ordinador, per assegurar que totes les peces tinguin alguna característica que les fa úniques.
- Les peces dels puzzles Esfèrics estan numerades per darrere. Si no ets molt expert en el muntatge de puzzles o et perds en el muntatge, no et preocupis, pots construir-los seguint la numeració correlativa.