Valentino Rossi : ver2
  • Valentino Rossi : ver2
  • cuadros para decorar cualquier ambiente, privado o público
  • impactantes imágenes con gran poder decorativo
  • puede crear sus propias composiciones

Valentino Rossi : ver2

16,50 €
Impostos inclosos envío : 2-3 díes laborables

Esport - altres : Valentino Rossi : ver2

Tamaños
Quantitat
en stock

quadres estil Pop Art - Esport : altres - Motociclisme - Valentino Rossi : ver2 - disponible en 25x25cm. i en 50x50cm.

Famous Pop Art - detalls i característiques

SP40511
3 Elements

Especificacions

Tamany de la Imatge
- En general, estan disponibles en 25x25cm (10x10") i en 50x50cm (20x20"). Per ser un producte importat, consulteu termini de lliurament per a productes sense stock.
Descripció del Producte
- Estil Pop Art. Quadres per a penjar, amb un gran poder decoratiu i per a qualsevol ambient, particular o públic. Podeu crear les vostres pròpies composicions.
- Imatges impreses sobre una làmina de material acrílic, adherides sobre una base reforçada de fusta, de 2,5 cm. de gruix, amb les vores pintades de negre mat per aconseguir un aspecte més elegant. Colors inalterables amb el pas del temps.
- Quadres fabricats a Thailandia per Famous PopArt Gallery i dissenyats per Keetatat Sitthiket.
Característiques de les Imatges
1 - Imatges de format quadrat que, en general, es corresponen amb les mostrades a la pantalla. Els sets de 2, 3 i 4 quadres tenen una amplada de 100cm, 150cm i 200cm, i estan formats per 2, 3 o 4 peces quadrades de 50x50cm que es penjen per separat.
2 - En certs casos, i a causa del propi disseny de l'autor, la imatge real pot tenir petites variacions respecte a la imatge mostrada en pantalla, tant en color com en grandària (generalment ampliant una mica el camp del personatge mostrat).
3 - Les imatges reals tenen molta més resolució que les mostrades a la pantalla.
4 - La signatura del Autor i el logotip del fabricant a les imatges de pantalla està posada a manera de "marca d'aigua". A les imatges comercials només apareix a la cantonada inferior esquerra, i d'una mida molt petita.